Oudste spirituele stroming

Gevoel van harmonie, innerlijke vrede en welzijn

Jouw innerlijke vuur

Het Inca Sjamanisme is een eeuwenoude en vermoedelijk de oudste spirituele stroming op aarde. Het helpt mensen te helen en om te komen tot een spiritueel ontwaken die je brengt naar zelfverwezenlijking. De rituelen, de healings en de inwijdingen zorgen ervoor dat blokkades worden opgeheven een het innerlijke vuur tot ontplooiing kan komen.

Deze Inca of Q’ero Sjamanen zijn directe afstammelingen van de Inca’s en wonen in het centrale Andes gebergte in Peru. Ze leven in harmonie met de natuur in de overtuiging dat alles met elkaar verbonden is en dat alles bestaat uit levende energie die wordt aangestuurd door twee bronnen: de kosmos en de aarde. Zij gaan ervan uit dat ziektes en trauma’s zich vastzetten in het energieveld om ons lichaam heen. Dit zorgt voor een disbalans.

Een sjamanistische behandelmethode kan verstorende invloeden in het energiesysteem van je lichaam schonen. Belemmerde blokkades en emoties komen vrij tijdens een sessie en worden uit je energiesysteem weggehaald. Een gezondheidsprobleem, een verstikkende relatie met iemand, maar ook angsten, emotionele of psychische klachten kunnen positief worden beïnvloed door een healing. Het Inca Sjamanisme is een heel krachtige en effectieve manier om te ontwaken en je blauwdruk te (her)ontdekken. Je krijgt je gevoel van harmonie, innerlijke vrede en welzijn weer terug.

Hucha Rumi

In het Inca sjamanisme is de Hucha Rumi healing bedoeld om zware energie uit het energetisch lichaam te verwijderen. Inca sjamanen kennen lichte (zuivere) energie, ook wel Sami genoemd en zware (onzuivere) energie, ook wel Hucha genoemd. Tijdens deze healing wordt gebruik gemaakt van twee donkergekleurde stenen die in het water hebben gelegen (rivier, beek, zee) deze stenen worden gebruikt om zware energie af te voeren naar Pachamama (Moeder aarde).

Met de Hucha rumi ben je in staat om imprints uit dit of een vorig leven te verwijderen. Imprints zijn gebeurtenissen die zware energie achter hebben gelaten in je energetisch lichaam. Deze kunnen in dit leven of zelfs in een vorig leven zijn ontstaan. Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in je leven kan deze healing voor een krachtige impuls zorgen. Je containers van hucha, emoties en nectar worden door de Hucha rumi geactiveerd en opgeschoond. Je wordt ook verbonden met de vier windrichtingen de condor, slang, poema en kolibrie wat voor een krachtig effect kan zorgen. Hucha rumi voorkomt dat er projecties van anderen, trauma’s en nare gebeurtenissen zich vast kunnen zetten en zich ontwikkelen tot ziektes in het fysieke lichaam.

Wanneer een reinigende sessie?

  • Heb je het gevoel dat je energetisch snel volloopt?
  • Heb je het gevoel dat je een zware last draagt?
  • Ben je overdag erg en rust je niet voldoende uit door normaal te slapen?
  • Heb je een burn out?
  • Voel je je bepertkt in je dagelijkse leven?( zoals angst)

Dit zijn allemaal redenen om een Hucha Rumi te overwegen. Een Hucha rumi duurt ongeveer 1,5 uur inclusief intake en nabespreking.

Jou investering is € 115,00

Met liefdevolle
aandacht voor jou

Een ontspannende massage of healing gegeven vanuit het hart

Illuminatie

Het licht dat afkomstig is uit de kosmos: de zon, de maan en de bliksem wordt aangeroepen tijdens een illuminatie en gekanaliseerd via de chakras. Hier zorgt het voor een enorme opbouw aan kracht waardoor het net is alsof een waterstroom het energetisch lichaam reinigt. Ik maak hierbij een sterke verbinding met de aarde waardoor de overtollige energie weg kan stromen diep de aarder in. Hierdoor zorg je dat Sami (zuivere energie) wordt toegevoegd en Hucha (zware energie) verdwijnt.

Combinatie met andere methoden

Deze techniek staat niet op zich en gebruik je in combinatie met andere healingmethoden. Er gaat altijd een grondige reiniging (Hucha Rumi) aan vooraf. Hierdoor kan de illuminatie beter zijn werk doen. De illuminatie werkt zeer diep. Hierdoor kan het fysieke lichaam gaan schokken en beven door de spanning die wordt losgelaten en de kracht van de energie die wordt toegevoegd. Als gevolg daarvan worden diep gewortelde imprints (afdrukken in het energetisch lichaam) ontdaan van hun lading door deze techniek. Hierdoor kan het licht van de ziel weer gaan schijnen.

Je verlicht de ziel en de meridianen tijdens de illuminatie. Ook wordt weer ruimte gecreëerd in het fysieke lichaam zodat je van binnen kunt ademen en licht in alle tempels van het lichaam en wezen kunt laten komen. Deze healing verlicht je bron en het innerlijke kind.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur inclusief intake en nabespreking.

Je investering hiervoor is € 115,00