LomiLomi massage

The loving hands massage

Verbinden van hart, handen & ziel 

Een liefdevolle massage waarbij hart, handen en ziel zich verbinden met de Bron van het Leven.

LomiLomi massage ook wel de liefdevolle handen massage genoemd, is een massage die oorspronkelijk uit Hawaï komt. Deze benaming komt voort uit de onafgebroken, vloeiende strijkende bewegingen die een tedere maar toch diepe uitwerking op de spieren hebben en het lichaam koesteren. Zodat de ontvanger kan ontspannen, loslaten en gewoon alleen nog maar hoeft te “zijn”. Dus terwijl techniek een belangrijk deel van de massage en daaraan verbonden heling uitmaakt, bestaat veel van de behandeling uit liefde, met volledige en diepgaande aandacht van de beoefenaar voor de ontvanger, met liefdevolle handen en een liefdevol hart. Er wordt een dansritueel op de huid uitgevoerd en er wordt niet alleen met de handen maar ook met het zachte gedeelte van de onderarmen gemasseerd.

LomiLomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaïaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Vastgezette spanningen komen vrij en gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voel je je als herboren.

Een belangrijk verschil met andere massagevormen is dat de de ontvanger rechtstreeks op het vinyl van de tafel ligt en niet op een handdoek en niet volledig met handdoeken is bedekt maar slechts met een kleine handdoek die het lichaam grotendeels onbedekt laat gedurende de massage, echter met respect voor de ontvanger. Dit maakt het mogelijk de strijkende bewegingen onder het lichaam door en over het gehele lichaam uit te voeren zonder dat het de vloeiende stroom van de massage onderbreekt. Om kou te voorkomen en het comfort van de ontvanger te waarborgen wordt de ruimte extra verwarmd.

90 minuten

De LomiLomi massage is een total body massage en zowel de voorkant als de achterkant worden hierbij gemasseerd.

110 minuten

De LomiLomi massage is een total body massage en zowel de voorkant als de achterkant worden hierbij gemasseerd.

Met liefdevolle
aandacht voor jou

Een ontspannende massage of healing gegeven vanuit het hart