De mens als geheel zien

Zowel fysiek, emotioneel, geestelijk als spiritueel

Loslaten wat je niet meer dient

Heb je last van lichamelijke of emotionele klachten waar je maar niet vanaf komt? Angsten en onzekerheden van vroeger die een grote rol in je leven spelen? Wil je graag meer geluksgevoel ervaren? Wil je weer helemaal in je kracht gaan staan?

Ik werk vanuit een holistische visie. Holistisch wil zeggen het zien van de mens als geheel, Dus zowel fysiek, emotioneel, geestelijk als spiritueel. Vaak zijn lichamelijke klachten een uiting van een blokkade elders in het lichaam en zit er een emotionele klacht onder. Doordat er vervelende ervaringen, onverwerkte trauma´s, patronen en overtuigingen zijn ontstaan gedurende je leven kan dit ervoor zorgen dat je energie uit balans is. Tijdens een healing breng ik je energie weer in beweging wat ervoor zorgt dat je energie weer in balans komt en weer gaat stromen. De klachten zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen.

De reguliere gezondheidszorg is vooral gericht op symptoombestrijding. Door middel van het bestrijden van klachten pak je het onderliggende probleem niet aan. Hierdoor verdoezel je het slechts waardoor er een grote kans bestaat dat de klacht op korte termijn weer terugkomt.

Voor de betekenis verdelen we Reiki in de Japanse termen ‘Rei’ (wat universeel betekent) en ‘Ki’ (wat levensenergie betekent). Reiki is een alternatieve geneeswijze en ondersteunt je op alle 4 niveaus. Het is een manier om je gezondheid te verbeteren door het zelfherstellend vermogen van het lichaam een boost te geven en om te groeien op persoonlijk gebied.

  • Het helpt ontspannen & stress te verminderen
  • Verlichting van pijn & versnelling van fysieke genezing
  • Beter slapen, minder moe voelen, meer focus & energie
  • Het helpt om je onderdrukte emoties vrij te laten komen
  • Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
  • Minder angst, meer zelfvertrouwen & balans in je leven
  • Loslaten van spanning en opschoning van je energieveld
  • Het helpt bij het losbreken van oude patronen die je niet langer dienen.

Tijdens een healing werk ik met reiki, holistische therapie, klankschalen en mijn kracht om precies aan te kunnen voelen wat voor jou nodig is. Tijdens en na een healing kan er van alles loskomen. Maar weet ook dat alles welkom is. Ik zal ten alle tijden een veilige bedding creeëren waarin je het durft te doorvoelen en los te laten. Wat ik van jouw vraag is vertrouwen. Vertrouwen in mij en vertrouwen in het proces. Tijdens en erna ben ik er uiteraard voor je om je hierin te ondersteunen.

Heb je het gevoel dat ik wat ik voor je kan betekenen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!

Met liefdevolle
aandacht voor jou

Een ontspannende massage of healing gegeven vanuit het hart