Omdat je het verdient

Een overzicht van de behandelingen

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is even een moment voor jezelf nemen. Je gedachten loslaten en voelen hoe de warme olie, de zachte handen en de diverse massagetechnieken je lichaam in gehele ontspanning brengen.

LomiLomi massage

LomiLomi, ook wel de loving hands massage genoemd, is een massage die oorspronkelijk uit Hawaï komt. Het weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven.

Mindfullness massage

De Mindfullness massage is dé massage bij uitstek wanneer u meer nodig hebt dan een ontspanningsmassage. De Mindfullness massage is een zachte, ritmische massage waarbij er op de energiebanen van het lichaam, de meridianen wordt gewerkt

Oosterse Klankmassage

Een unieke massage waarbij gebruik wordt gemaakt van prachtige instrumenten uit de Himalaya. Werkt heel diep in het hele lichaam. De trillingen halen op een zachte manier de dingen naar boven die de energiebanen in jouw lichaam verstoren.

Touch of Joy

Een massage waarbij massage en healing worden gecombineerd. Een massage die ervoor zorgt dat je in ultieme ontspanning wordt gebracht en daarna de fijne energie mag ontvangen die nodig is om jou energie weer in balans te brengen.

Soundhealing massage

Laat je meenemen op reis met de helende klanken, warme olie, helende massagetechnieken en warme handen en voel hoe je in diepe ontspanning komt en verlost wordt van ballast wat je tegenhoudt te zijn wie je in essentie bent.

Anti-stress massage

Een ontspannende behandeling die zich concentreert op de rug, schouders, nek en het hoofd. Dit zijn de plekken waar stress en spanning vaak worden vastgehouden. Tijdens deze massage is de aandacht vooral gericht op dit gebied.  

Reiki & Holistische therapie

Heb je last van allerlei vage klachten waar je maar niet vanaf komt? Angsten en onzekerheden van vroeger die een grote rol in je leven spelen? Wil je graag meer geluksgevoel ervaren, minder piekeren, leven in het hier en nu?

Sjamanistische healing

Het Inca Sjamanisme is een eeuwenoude en vermoedelijk de oudste spirituele stroming op aarde. Het helpt mensen te helen en om te komen tot een spiritueel ontwaken die je brengt naar zelfverwezenlijking.

Met liefdevolle
aandacht voor jou

Een ontspannende massage of healing gegeven vanuit het hart