Oosterse Klankmassage

Werkt heel diep in het hele lichaam

Zachte klanken ontspannen

De klankmassage is een unieke massage waarbij gebruik wordt gemaakt van prachtige instrumenten uit de Himalaya. Deze massage werkt heel diep in het hele lichaam. Stel je voor dat je een steentje in een vijver gooit. De golving verplaatst zich over het hele wateroppervlak.

Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat gebeurt dit ook wanneer de klankschalen zich over lichaam bewegen. De trillingen halen op een zachte manier de dingen naar boven die de energiebanen in uw lichaam verstoren. Op deze manier krijgen ze de ruimte en worden verstoringen en/of blokkades opgelost.

De combinatie van de trillingen en de zachte harmonieuze klanken, brengen u in een diepe ontspanning en zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen. Je wordt meegenomen in een prachtige klankreis door Nepal en Tibet. Tot slot zal ik de massage afsluiten met een oliemassage met warme olie. Een ultieme ontspanning voor zowel lichaam en geest.​

Oosterse Klankmassage 90 minuten Deluxe

Gehele voor- en achterkant van het lichaam. Daarnaast een oliemassage van de rug, nek en schouders en als afsluiting armen, handen, decolleté, gezicht en een uitgebreide hoofdhuid massage.

Met liefdevolle
aandacht voor jou

Een ontspannende massage of healing gegeven vanuit het hart